Suche nach suède

 
suède
Zo houd je je suède kledingstukken en accessoires mooi.
De ervaring leert dat je niet als een dolle moet gaan wrijven om suède schoon te maken. Maar als je suède op déze manier verzorgt, blijven die kledingstukken en accessoires wél mooi. Spuit je suède kleding of accessoires in met een vuilafstotende spray.
Suède 9 definities Encyclo.
Woord begint met. Woord eindigt op. de/het suède zelfst.naamw.Uitspraak: sy'wd: soepel leer dat heel zacht aanvoelt Voorbeeld: een suède jas copy Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: suède komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spelli.
Suède Wikipedia.
Suède heeft een geborstelde structuur en lijkt wel wat op stof, wat het geschikt maakt voor het fabriceren van kleding. Nubuck lijkt een beetje op suède maar hier wordt aan de bovenkant van de huid licht geschuurd, waardoor er een fluweelachtige uitstraling en gevoel ontstaat.
suède ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
een riemtas van suède. het rokje van suède. haar schoentjes van suède. Kletter ontwierp daarvoor een zachte riemtas van mosgroen suède, weer een aantal met zachte stof gevoerde koffertjes en een prachtige houten rugzak, op maat voor haar vazen gemaakt.
Suède schoenen schoonmaken in slechts 5 stappen! Skystep.nl.
De nummer 1 starterset voor direct onderhouden en beschermen van uw nieuwe nubuck of suède producten.De starterset bestaat uit: Marla Suède en Nubuck Renew, een suèdeborstel, suède Gum, houten schoenspanners en Marla Suède en Nubuck Renew.Marla Suède en Nubuck Renew is een onderhoudsmiddel voor suède en nubuck.
Suède Wikipedia.
Door de open structuur van suède wordt het snel vuil en is het met name vatbaar voor voedselvlekken. Voor skateboardschoenen wordt suède echter wel vaak gebruikt, omdat dit bij het schuren tegen het board minder slijt dan leer of canvas.

Kontaktieren Sie Uns