Ergebnisse für platform

 
platform
Startpagina PlatformVmZ.
Alle informatie, zoals presentaties en documentatie, hebben wij beschikbaargesteld op één pagina op onze website en is ook via onze Kennisbank te vinden. Het symposium is door het Accreditatiebureau Kwaliteitsregister VV en Register Zorgprofessionals geaccrediteerd als nascholing en levert 4 punten op.
Een op de tien Nederlandse bedrijven verkoopt via een online platform.
Download CSV Toon tabel Bedrijven die goederen en diensten verkopen via een online platform, 2018. Bedrijven die goederen en diensten verkopen via een online platform, 2018 Bedrijfstak Deel dat verkoopt via een online platform %. Informatie en communicatie 66., Overige bedrijfstakken 54.,
Platform Wikipedia.
Platform tektoniek, in de geologie een deel van een continent waar het diepere deel van de aardkorst uit zeer oud gesteente bestaat. Platform verhoging, een verhoogde vloer die boven de omgeving uitsteekt. Platform vliegveld, een terrein voor vliegtuigen buiten de terminal.
Platform Overheid.
Je ontvangt tweewekelijks een selectie van gepubliceerde artikelen. Meld je aan als gastredacteur. Wil je zelf een bijdrage leveren aan platform O? Neem dan contact met ons op en begin met het delen van kennis. Steun platform O en word kennispartner.
PBT verder binnen Platform Talent voor Technologie Platform Bèta Techniek.
PBT verder binnen Platform Talent voor Technologie. Platform Bèta Techniek PBT is in 2019 opgegaan in de organisatie: Platform Talent voor Technologie. Platform Talent voor Technologie is een publiek-private samenwerking van werkgevers en werknemersorganisaties en de ministeries van OCW, EZK en SWZ, waarbinnen de kennis en ervaring van TechniekTalent.nu, PBT en TecWijzer is gebundeld.
Platform 9 Dé plek voor ondernemers Platform 9.
Platform 9 is dé plek waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten en inspireren, van elkaar leren en met elkaar samenwerken op weg naar onafhankelijkheid, groei en succes. Daarom werken wij samen met partners die diensten, praktische workshops en trainingen aanbieden die passen bij de filosofie van Platform 9.
Over het Mikrocentrum High Tech Platform Mikrocentrum.
Als het gaat om complexe leervragen snel en adequaat te analyseren om daarna een effectief leerarrangement te ontwerpen met een hoog leerrendement is het Mikrocentrum een kundige partner. Verder is het High Tech Platform een uitgelezen kans om het integrale leren te bevorderen.
Platform Cliëntenraden Langdurige Zorg: Cliëntenbelang Amsterdam voor iedereen met een beperking en chronische ziekte.
Het Platform Cliëntenraden Langdurige Zorg. Het Platform Cliëntenraden Langdurige Zorg bestaat uit cliëntenraden die actief zijn in verpleeg en verzorgingshuizen, thuiszorg, woonvormen van mensen met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking. Ze zijn actief in Amsterdam, Zaanstreek/Waterland en Amstelveen en omgeving.
Dit betekenen de nieuwe platform-to-businessregels voor zzp-platformen ZiPconomy.
Daarnaast moeten platforms transparant zijn over de volgorde van de zoekresultaten, het besluit om een ondernemer van een platform te verwijderen en de behandeling van eigen producten ten opzichte van producten van derden die ook op het platform worden aangeboden.

Kontaktieren Sie Uns